Pomerančová raw kaše se lněným semínkem (raw food)
05.03.2018
Jednoduchý recept na vydatnou a přitom dobře stravitelnou raw kaši. Kombinace svěžesti a lehkosti pomerančové šťávy a zdravých tuků plných energie ze lněného semínka. Tato zdánlivě malá porce dokáže na dlouho zasytit. V zimním či chladnějším období si ji můžete posypat ještě skořicí, aby měla trochu zahřívací efekt.
INGREDIENCE NA JEDNU PORCI:
- 2 zralé pomeranče
- 8 polévkových lžic lněných semínek (celých - zlatých nebo hnědých)
POSTUP:
- Pomeranče odšťavníme
- Lněná semínka umeleme (např. v elektrickém mlýnku na kávu)
- Smícháme s pomerančovou šťávou a můžeme ihned podávat
Zdroj: Detoxikační kuchařka, Pavlína Broučková. Recept v březnu 2018 poskytli pro původní partnerský web www.syrova-strava.cz manželé Broučkovi z tehdejšího webu Detoxy.