Pomerančová raw kaše se lněným semínkem (raw food)

05.03.2018

Jednoduchý recept na vydatnou a přitom dobře stravitelnou raw kaši. Kombinace svěžesti a lehkosti pomerančové šťávy a zdravých tuků plných energie ze lněného semínka. Tato zdánlivě malá porce dokáže na dlouho zasytit. V zimním či chladnějším období si ji můžete posypat ještě skořicí, aby měla trochu zahřívací efekt.

INGREDIENCE NA JEDNU PORCI:

  • 2 zralé pomeranče
  • 8 polévkových lžic lněných semínek (celých - zlatých nebo hnědých)

POSTUP:

  • Pomeranče odšťavníme
  • Lněná semínka umeleme (např. v elektrickém mlýnku na kávu)
  • Smícháme s pomerančovou šťávou a můžeme ihned podávat

Zdroj: Detoxikační kuchařka, Pavlína Broučková. Recept v březnu 2018 poskytli pro původní partnerský web www.syrova-strava.cz manželé Broučkovi z tehdejšího webu Detoxy.

Další raw food recepty »