Archiv článků

  • 13.03.2015 14:12

    Z knihy: S dětmi proti obezitě

    Ochutnávka z knihy „S dětmi proti obezitě“ s podtitulem „O co obtížnější je léčba obezity, o to jednodušší je prevence jejího vzniku!“, od autorů: MUDr. Zlatko Marinov, MUDr. Ulrika Barčáková, PhDr. Marie Nesrstová a MUDr. Dalibor Pastucha, PhD,MBA. V České republice v současnosti 50 % dospělých...

  • 11.03.2015 15:19

    Pohankovo-slunečnicové krekry se zlatým lněným semínkem a bylinkami (raw food)

    Raw recept na křupavé domácí krekry pohankovo-slunečnicové se zlatým lněným semínkem a bylinkami. Bezlepkový recept, bez vajec, bez mléka. Tyto raw krekry se dají použít jako náhražka kupovaného pečiva a krekrů. Jsou skvělé k salátům a polévkám, nebo s jakoukoli domácí pomazánkou. Na tvorbu krekrů...

  • 07.03.2015 14:33

    Červené zeleninové rizoto

    Jednoduchý veganský & vegetariánský recept na červené zeleninové rizoto. Zelenina je do něj použita čerstvá včetně olejů, proto si jídlo zachovává maximum hodnotných výživných látek. Červená rýže má lehce ořechovou chuť a obsahuje více vlákniny a vitamínů než rýže bílá. Vaří se přibližně 30 až...

  • 07.03.2015 13:54

    Koprové rizoto s čerstvou zeleninou a uzeným tofu

    Veganský & vegetariánský recept na koprové rizoto s čerstvou zeleninou, uzeným tofu a vitariánskou koprovou omáčkou, připravenou dle pravidel raw food stravy. Jednoduchý recept na přirozeně bezlepkové jídlo, bez laktózy a mléka, bez přidaného cukru, bez chemických přísad a...

  • 06.03.2015 20:19

    Pohankovo-slunečnicové placky s kustovnicí a švestkami (raw food)

    Vitariánský recept na domácí sušené raw pohankovo-slunečnicové placky s kustovnicí a švestkami. Přirozeně bezlepkový recept, bez přidaného cukru a bez umělých sladidel a přísad. Placky či sušenky vhodné nejen pro vitariány, vegany, vegetariány a osoby s bezlepkovou dietou. Mohou být spestřením...

  • 04.03.2015 09:50

    Bramborová polévka s mrkví, brokolicí a dýňovým olejem

    Bezlepkový recept na veganskou & vegetariánskou domácí bramborovou polévku s mrkví, brokolicí a dýňovým olejem. Do polévky chytře začleníme dle principu raw food i čerstvou mrkev, petržel a kvalitní panenský dýňový olej, který se získává lisováním za studena z dýňových semen. Olej je tmavý a...

  • 04.03.2015 07:55

    Zeleninový salát s pravým sýrem feta, sušenými rajčaty a dýňovým olejem

    Jednoduchý recept na osvěžující a přitom vydatný čerstvý zeleninový salát s pravým sýrem feta, sušenými marinovanými rajčaty a panenským dýňovým olejem, který je bohatý zejména na zinek. Pokud nejíte mléčné sýry, můžete vyměnit feta sýr za tofu či tempeh. Pokud si kupujete feta sýr, zkontrolujte si...

  • 04.03.2015 07:35

    Bramboračka s červenou čočkou, čerstvou mrkví a dýňovým olejem

    Recept na domácí bramboračku s červenou čočkou, čerstvou mrkví a zdravým panenským dýňovým olejem. Polévku si můžete udělat hodně hustou anebo řidší, podle toho, jak máte polévky raději. Hustotu ovlivníte navýšením nebo ubráním brambor nebo čočky. Polévka je přirozeně bezlepková, veganská a bez...

  • 03.03.2015 21:10

    Léčivé schopnosti mozku a jeho všestrannost - metoda Infinity a automatická kresba

    Motto: „Není jediného tvora bez mozku, ale je mnoho těch, co ho neumějí používat.“ Léčivé schopnosti mozku Mozek je nejúžasnější a nejsložitější orgán ve vesmíru. Je to největší poklad, který máme. Reguluje náš zdravotní stav, vylučuje hormony, rozděluje kyslík a cenné látky a hlásí nepříjemnosti....

  • 03.03.2015 19:14

    Raw food - proč ano aneb jak to vidí Radmila Zrůstková

    Položíme-li si otázku, proč by člověk měl jíst živou stravu, najdeme odpověď již v otázce samotné. Vzhledem k tomu, že my sami jsme živí, je velmi logické jíst i stravu, která je pro nás životodárná. Tedy raw food. Mnoho důvodů již bylo mnohokrát opakováno a můžete si je přečíst ve všech knihách o...

Záznamy: 91 - 100 ze 118
<< 8 | 9 | 10 | 11 | 12 >>

Reklama:

Nejnovější články

Všechny články

© 2015-2021 VitaStyle.cz (www.vitastyle.cz) - všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode