Archiv článků

  • 19.12.2016 21:49

    Bezlepkové žloutkové řezy – tip na vánoční cukroví

    Recept, který využijete nejen při tvorbě vánočního cukroví, ale kdykoli během roku, například při oslavě narozenin. Tyto bezlepkové žloutkové řezy si navíc můžete udělat se surovým třtinovým nebo kokosovým cukrem (koupíte zde »), zdravějšími alternativami k cukru bílému. Přesně takovou verzi řezů...

  • 13.12.2016 19:43

    Bezlepkové pohankové perníčky – domácí vánoční cukroví

    Recept na domácí bezlepkové pohankové perníčky bez másla a bez bílého cukru. Zdravější varianta klasických perníčků, vhodná jako vánoční cukroví. Těsto můžete využít i během Velikonoc na výrobu perníkových vajíček a zajíčků. Vyzkoušejte, chuťově si rozhodně nezadají s klasickými...

  • 06.10.2016 19:01

    Bramborové a řepné medailonky s kešu-cibulkovým a koprovým raw dipem

    Recept na v troubě pečené brambory a pečenou červenou řepu s raw kešu-cibulkovým a raw koprovým dipem. Hodí se samostatně jako večeře nebo jako příloha. Doma si je obvykle dáváme právě takto samostatně, s různými druhy čerstvé zeleniny (ledový salát, okurka, paprika). Zasytí vždy na 100%. Tento...

  • 01.08.2016 16:11

    Bezlepkový veganský meruňkový puding s kousky meruněk

    Recept na bio veganský bezlepkový meruňkový puding s rýžovo-sójovým mlékem a kousky sušených meruněk. Ozdobit si ho můžete například bezlepkovými pohankovými perníčky, které už ale nejsou veganské – obsahují vajíčka. Meruňkový puding Amylon obsahuje bio kukuřičný škrob, bio sušené meruňky, přírodní...

  • 27.07.2016 20:14

    Kakaovo-banánový tofu krémový dezert s malinami

    Jednoduchý a rychlý recept na sladký kakaovo-banánový tofu krémový dezert s malinami. Veganský a bezlepkový recept, bez přidaného cukru. Jako sladidlo stačí lžička javorového nebo agáve siurupu, případně kokosového nektaru. Doporučuji použít čistý raw kakaový prášek, pro zvýšení nutriční hodnoty...

  • 18.07.2016 14:26

    Veganský tofu banánový krém s nektarinkami

    Recept na veganský sladký krémový dezert z tofu, rýžového mléka, banánů a sirupu. Smíchat ho můžete s jakýmkoli oblíbeným ovocem, například s nektarinkami. Recept bez lepku, laktózy a bez bílého cukru. Vyzkoušejte více druhů natural tofu, mají lehce odlišné chutě – některé jsou více do „tvarohova“,...

  • 16.07.2016 18:07

    Bezlepkový veganský vanilkový puding s rýžovým mlékem a rýžovými piškoty

    Jednoduchý recept na bio vegan vanilkový puding s rýžovým mlékem a rýžovými bezlepkovými piškoty. Piškoty můžete samozřejmě vynechat, ty už nejsou veganské. Použila jsem do něj kokosový cukr, který puding ztmaví, takže na první pohled vypadá spíš jako čokoládový. Vanilkový puding Amylon obsahuje...

  • 26.06.2016 20:27

    Domácí bezlepkový chleba ze směsi Alnavit

    Recept na domácí veganský bezlepkový chleba ze směsi Alnavit, která je bez lepku, bez mléka, bez vajec, sóji, lupiny, bez barviv, aromat a konzervantů. Ke směsi přidávám 1 balení veganského sušeného droždí DM Bio (9 g) a dle libosti semínka – nejčastěji slunečnicová, dýňová, někdy konopná. Lněná a...

  • 16.04.2016 17:50

    Kari zelenina s rýží a raw kešu smetanou

    Basmati rýže s kari zeleninou ve veganské raw kešu smetaně. Jednoduchý bezlepkový, veganský a chutný recept. INGREDIENCE: Basmati rýže Červená nebo bílá cibule 2 až 3 mrkve Malá cuketa 2-3 stroužky česneku Sladké kari koření (bio, bez cukru) Česnek medvědí (sušený nebo čerstvý) Natural...

  • 20.03.2016 17:50

    Domácí bezlepkový chleba ze směsi Adveni s chia moukou

    Recept na bezlepkový chleba ze směsi Simply Adveni, která je bez lepku, bez mléka, vajec, sóji, lupiny, bez kyselin, barviv, aromat a konzervantů. Na tento recept jsem jako základ použila směs Simply Adveni (univerzální bezlepkovou směs na pečení s chia moukou), balení 750 g. Složení této směsi...

Záznamy: 41 - 50 ze 118
<< 3 | 4 | 5 | 6 | 7 >>

Reklama:

Nejnovější články

Všechny články

© 2015-2021 VitaStyle.cz (www.vitastyle.cz) - všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode