Archiv článků

  • 30.11.2020 18:16

    Vánoční cukroví – recept na bezlepkové zázvorky

    Vánoční zázvorky či zázvorové sušenky patří k cukroví, které se peče obvykle mezi prvními, podobně jako perníčky. Nejlépe asi 3 až 4 týdny dopředu. Potřebují čas na uležení. Toto je recept na zázvorky bez lepku, bez laktózy a bez bílého rafinovaného cukru. Vyzkoušejte. INGREDIENCE: 1 celé vejce 1...

  • 06.04.2020 17:07

    Bezlepkový velikonoční beránek (hrnkový recept)

    Hrnkový recept na bezlepkového velikonočního beránka s vlašskými ořechy. Můžete z toho udělat i menší bábovku nebo hřbet. Jak je libo. Na tento recept jsem použila plechovou formu Beránek Culinaria o rozměrech cca 29,3 x 19,2 x 7,6 cm, s nepřilnavým povrchem. Vyklopit šel snadno, vymazáno bylo jen...

  • 25.03.2020 09:37

    Nástroj pro sebehodnocení nákazy koronavirem COVID-19

    Společnost MORE Health, nadnárodní telemedicínská společnost se sídlem v Silicon Valley, dne 24. března 2020 uvedla na trh první, volně dostupný nástroj sebehodnocení nákazy virem COVID-19 v šesti jazycích na webových stránkách covid19.morehealth.com. Nástroj pro sebehodnocení nákazy virem...

  • 24.03.2020 13:31

    Jak správně nosit roušku a jak ji dezinfikovat

    Jednou z nejvíce viditelných povinností, které nám vyvstaly v této epidemické koronavirové době, je nošení ochranných roušek. Důvod k jejich nošení je jednoduchý - nošením roušek (ústenek) chráníme zejména osoby v našem okolí před kapénkovou nákazou od nás samých, možná infikovaných (neb o tom, že...

  • 23.03.2020 12:51

    Chraňme se navzájem v době COVIDové aneb návody na šití či výrobu pratelné roušky (ústenky)

    To, že se i u nás roušky stanou na delší dobu součástí našich životů, si asi zkraje roku 2020 dokázal představit jen málokdo. Ale stalo se, nový koronavir doputoval i do naší země české, a je potřeba s ním bojovat všemi možnými způsoby. Nošením roušky (ústenky) chráníme jednak své okolí, a...

  • 22.03.2020 10:09

    Nový koronavirus SARS-CoV-2 (Covid-19) - tipy na informační zdroje

    V tomto článku najdete odkazy na média, která udržují souhrnné a průběžné informace o onemocnění COVID-19, které je způsobeno novým koronavirem SARS-CoV-2, a také na online mapy nakažených koronavirem. Covid Portál » Vláda ČR - Epidemie koronaviru » Ministerstvo zdravotnictví ČR - Koronavirus...

  • 09.09.2018 17:44

    Bezlepkový a veganský makovo–švestkový koláč

    V hlavní roli opět oblíbená dvojice mák a švestky. Pokud Vás neuspokojila bezlepková verze makovo-švestkového koláče s vejci, tak zde je podobná varianta bez vajec, tedy recept na makovo-švestkový koláč veganský a bez lepku. A samozřejmě opět bez bílého rafinovaného cukru. Navíc je recept...

  • 07.09.2018 16:12

    Bezlepkový makovo–švestkový koláč

    V čase sklizně švestek se Vám bude hodit třeba tento recept na domácí voňavý bezlepkový makovo–švestkový koláč, bez mléka a bez bílého rafinovaného cukru. INGREDIENCE na formu kulatou o průměru 23 cm nebo hranatou o velikosti cca 22x22 cm: Korpus: 10 dkg rýžové mouky 10 dkg mletého* surového...

  • 18.02.2018 21:48

    Vitamín D, jeho důležitost a doporučená denní dávka

    Většina z nás asi ví, že vitamín D patří k nejdůležitějším výživným látkám, které naše tělo potřebuje. Co všechno tento vitamín (nevitamín) ovlivňuje a jaká je jeho optimální denní dávka, to se můžete dozvědět v tomto článku od pana Broučka z Detoxy.cz. Oficiálně doporučená denní dávka je 600-800...

  • 25.04.2017 19:49

    Ořechová vegan bábovka s baobabem (bezlepkový recept)

    Recept na domácí veganskou a bezlepkovou mramorovou ořechovou bábovku s baobabem. Jednoduchý recept bez vajec, bez mléka a laktózy, bez bílého rafinovaného cukru a bez lepku. Z níže uvedených ingrediencí vznikne bábovka o průměru 18 cm a výšce cca 8 cm. Dužina plodů Baobabu má bílou až nažloutlou...

Záznamy: 21 - 30 ze 118
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Reklama:

Nejnovější články

Všechny články

© 2015-2021 VitaStyle.cz (www.vitastyle.cz) - všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode